Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.

Apartma Maestro I.

Apartma Maestro I.

Apartma Maestro I. se nahaja v pritličju stavbe OOZ Laško.  Nahajamo pa se  v samem središču Laškega, ob reki Savinji in 500 m od Thermane Laško, do katere vodi pot po parku. Apartma je nov.

V apartmaju lahko prespijo do 4 osebe, na voljo je spalnica in razegljiv kavč.  Nudimo tudi WiFi in brezplačno parkirišče. Apartma ima kabelsko TV, hladilnik in vso kuhinjsko opremo. Kopalnica je opremljena s prho in sušilcem za lase.

Koristniki apartmaja lahko koristijo popuste na bazenih in wellnes storitve v hotelu Zdravilišče Laško, Thermana Park Laško, Termah Rimske Toplice in na bazenu Aqua Roma v Rimskih Toplicah. Okolica je priljubljena tudi za pohodništvo in kolesarjenje. Na voljo so najemi koles. Do številnih restavracij in trgovin se lahko odpravite peš. Železniška postaja in avtobusna postaja Laško sta oddaljeni 500 m.

 

Rezervacijo lahko naredite preko bookinga, ali direktno pri nas. Za direktno rezervacijo preko OOZ Laško nudimo 10 % popust – tel. 03-733-84-90 ali e pošta ooz-lasko@siol.net.

apartma laško

apartma

Aktualno iz OOZ

Aktualno iz OZS
19. JUL
Sekcija cvetličarjev in vrtnarjev OZS v sodelovanju s Šolo za hortikulturo ter vizualne umetnosti Celje organizira slovensko državno cvetličarsko prvenstvo 2024, ki bo potekalo v ponedeljek, 16.9.2024, v Celju.
19. JUL
Sekcija za promet pri OZS ob vse večjem pomanjkanju voznikov izkoristi vsako priložnost za promocijo poklica voznik/voznica, da ga lahko predstavi mladim ali potencialnim drugim novim voznikom. V nadaljevanju vas vabimo k ogledu novega promocijskega videa za mlade, k obisku predstavitve na letošnjem MOS, k branju obširnega prispevka o pomanjkanju kadra na 24ur.com in k ogledu oddaje o poklicu voznika.
19. JUL
Vsi novi avtomobili in kombiji, prodani v EU od leta 2035 dalje, naj bodo brez emisij.